Bij Huidinstituut Puur start u behandeling met een gedegen huidanalyse. We “lezen” uw huid waardoor we zien en voelen in welke conditie deze is en maken hierbij gebruik van de Hannah Skin Analyser.

Met deze uiterst geavanceerde dermatologisch analyse systeem meten wij de exacte gegevens van uw huid. We meten de conditie van uw huid op vocht-, vetgehalte en de PH-waarde.

Aan de hand van de huidanalyse kan de behandeling worden bepaald. Zo werken wij gericht aan uw huidverbetering.

Huidanalyse “kennismaken met Hannah”

Dit betreft een introductiebehandeling waarbij u kennis kunt maken met echte huidverbetering door de producten van Hannah. De behandeling bestaat uit..

Lees Meer

Bindweefselmassage

Bij Hannah wordt gewerkt vanuit de kern van een huidprobleem, waarbij een duurzaam resultaat wordt beoogd. Hannah is er een absolute voorstander van om uit de huid te ..

Lees Meer

Medium behandeling Hannah

Dit betreft een uitgebreide behandeling waarbij zowel de huid als jij totaal tot ontspanning komt. De behandeling bestaat uit...

Lees Meer

IPL behandeling

IPL staat voor Intense Pulsed Light waarbij flitslampen een reeks van golflengten uitstralen met als doel het permanent reduceren van ongewenste haren. De golflengten kunnen..

Lees Meer

Behandeling voor de man

Ook voor de man is de huid je visite kaartje, dus maak snel een afspraak en ga het ervaren wat het doet voor je huid! Als man kan je ook kiezen uit de bovenstaande behandelingen...

Lees Meer